Please forward this error screen to 195. Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien. Download Bluebeam Revu om het 30 dagen uit te proberen en laat ons a. Werkt u met Windows XP, download bestand in pdf zetten versie 11, want versie 2016, 2015 en 12 werken alleen op Windows 7 en hoger!

Bluebeam-gebruikers op Linkedin Kijk wat anderen zeggen over Bluebeam in de Bluebeam Gebruikersgroep op Linkedin en stel er de vragen waar u mee zit. Goede kans dat u van een gebruiker antwoord krijgt. Met Bluebeam Revu combineert u de nauwkeurige en stabiele software voor het maken van PDF-bestanden met een intuïtieve PDF editor, viewer en markup tool. Via de Bluebeam PDF printer driver maakt u PDF-bestanden vanuit een willekeurig programma met het gemak van een enkele afdrukopdracht. Alleen nu zonder naar de printer te hoeven lopen, zonder toner en papier te gebruiken, dus handiger voor uzelf en beter voor het milieu. Kortom: elke dag dat u NIET met Bluebeam werkt kost geld!

Aarzel dan niet met het invoeren van Bluebeam. We zijn u graag van dienst! Bluebeam via Shared Service Centers U kunt Bluebeam gewoon via uw Shared Service Center laten aanbieden, maar de licenties moeten altijd op uw naam als gebruikende partij staan. De kwantumkortingen gelden dus niet voor het totale aantal licenties dat via uw Shared Service Center wordt aangeboden, maar per gebruikende partij. Ook technisch mogen de gebruikende partijen hun licentie niet samenvoegen onder één licentienummer.

Over de licentie-techniek Download hier de PDF met meer informatie over de licentie-techiek. Wat als ik het aantal licenties wil uitbreiden? Mag ik een Bluebeam-licentie met anderen delen? Krijg ik korting als ik later licenties bijbestel? Blijft mijn licentie het doen als het onderhoud verloopt? Wanneer heb ik recht op een gratis upgrade? Bluebeam maar af en toe nodig hebben?

Wanneer heb ik een internetverbinding nodig? Werkt Bluebeam ook in een gevirtualiseerde omgeving, bijv. Wordt een Open License automatisch verlengd? Wat als ik de Open License niet op tijd verleng? Biedt Bluebeam ook een Concurrent User License?

Gebruikers van AutoCAD 2009 of ouder, opgelet! Werkt u met AutoCAD 2009 of ouder, download dan versie 11, want versie 12 werkt alleen met AutoCAD 2010 en hoger! De Bluebeam Revu CAD Edition is gelijk aan de Standard Edition, aangevuld met tools voor CAD-gebruikers die veel PDF-bestanden maken. Immers met de Acrobat Reader kan iedereen het document lezen en afdrukken. Door de OCR-techniek kunt u gescande PDF-documenten doorzoekbaar maken.