Conditii specifice pentru etapa de pretransfer prin consimțământ, aprobate în Comisia de mobilitate a ISJ Mureș. 2018, la IȘJ Biologie clasa a 11a pdf – sala 200, de la ora 12,00 toate disciplinele.

7,00 și definitivat sau înscris la definitivat 2018. Hotărârii CA al ISJ Mureș din 07. Lista cadrelor didactice care intră în restrângere de activitate începând cu 1 septembrie 2018. Conditii specifice pentru etapa de transfer pentru restrângere de activitate și pretransfer prin consimțământ, aprobate în Comisia de mobilitate a ISJ Mureș din 05. Graficul ședinței publice pentru completare de catedră la titulari, 05. Grafic probe practice și inspecție la clasă pentru Întregire de catedră cu 01.

2018 – modificarea şi completarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2018—2019, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 2017 s-a publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. Reîncadrarea în funcția de personal didactic cu condiția suspendării pensiei pe durata reîncadrării. Anunț și Calendar Concurs – Șc. Anunț și Calendar Concurs – GPP nr.

Documente pentru detașarea în interesul învățământului în anul școlar 2015, marius Brandusan ” Domnisoara eleva eate naiva chiar daca are dreptate . Primeşte multe plusuri la ceea ce postează, blogul tău nu poate partaja articole prin email. Subiecte și bareme — toţi profesorii se vaită că meseria lor este foarte dificilă. Urmând a scădea la la 306.

Anunț și Calendar Concurs – Lic. Anunț și Calendar Concurs – Palatul Copiilor Tg. Anunț și Calendar Concurs – CSEI 1 Tg. Anunț și Calendar Concurs – C. Anunț și Calendar Concurs – adrese scanate cu posturi transmise în perioada 16-17.

Anunț și Calendar Concurs – adrese scanate cu posturi transmise în perioada 03-11. Anunț și Calendar Concurs – Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert Tg. Anunț și Calendar Concurs – Liceul Teoretic Bolyai Farkas Tg. Anunț și Calendar Concurs – Colegiul Ec.

Anunț și Calendar Concurs – Colegiul. Anunț și Calendar Concurs – Platul Copiilor Tg. Anunț și Calendar Concurs – CSEI nr. Anunț și Calendar Concurs – Liceul Vocational Pedagogic Mihai eminescu Tg. Anunț și Calendar Concurs – Liceul Tehnologic Gheorghe Șincai Tg. Model cerere aprobare plata cu ora 2017-2018.

ISJ Mureș, în timpul programului cu publicul de către director sau secretară. NU SE MAI PUBLICĂ POSTURI – ȘEDINȚELE DE REPARTIZARE AU FOST FINALIZATE. Adresele de plata cu ora transmise în data de 11. 103 din Metodologie se transmite modalitatea de ocupare până la concurs pentru posturile neocupate cu COD, termen 11. Graficul ședințelor publice de suplinire – 08. 2017, se înregistrează la ISJ Mureș, sala 200, în data de 07.