Avseth trykk og reklame, Glopvegen 3, 6050 Valderøya. Hva kan du være interessert i? Transfermerker av god kvalitet er viktig for å lykkes Trykke på klær selv: Skal du trykke logoen din på arbeidsklær eller profilklær, og har du lyst til å gjøre helly hansen workwear katalog pdf selv? For de fleste vil det lønne seg å overlate dette til profesjonelle, fordi det da gjøres raskere og som regel med et bedre resultat enn du selv kan oppnå, i alle fall med moderat tidsforbruk.

Har du uansett kapasitet og lyst til å trykke på klær selv, så vil det kanskje være verdt investeringen i utstyr og tid. Det finnes merker for klær som du kan printe ut på din egen printer, men kvaliteten og holdbarheten er langt lavere enn på profesjonelle tranfermerker. Du bør ikke bruke egne utskrifter på dyrere klær, eller på klær som du skal vaske hyppig. Resultatet er ofte svært uforutsigbart, og holdbarheten etter vask er som regel ikke god for slike hurtigløsninger.

Det kreves trening og testing, før man finner den riktige kombinasjonen av disse parametrene. Noen materialer tåler varme dårligere enn andre, og da bør temperaturen ned. På andre klær kan det være ugunstig med lang presstid, og da bør gjerne temperaturen opp. Også ventetiden før du drar av bærefolien kan variere. Det er slike merker vi benytter ved trykking på de fleste klær som vi leverer til våre kunder.

Beskriv gjerne her hvor eller hva du skal bruke dette merket til. Vi ønsker logo påtrykket, og laster opp denne. Vi har fått merker fra Avseth tidligere, og ønsker samme motiv nå. Godkjente filtyper: jpg, gif, png, bmp, ai, eps, pdf, psd, docx. Eller vi kan levere klær ferdig trykket. Hvilke klær ønsker du tilbud på?

Du har krysset av for at du også ønsker tilbud på klær uten trykk. Hvilke klær med trykk ønsker du tilbud på? Du har krysset av for at du også ønsker tilbud på klær med trykk. Klikk “Send”, så kommer vi tilbake til deg om kort tid! Sie können die Cookie-Einstellungen allerdings jederzeit ändern.

Vi har fått merker fra Avseth tidligere, men kvaliteten og holdbarheten er langt lavere enn på profesjonelle tranfermerker. Fordi det da gjøres raskere og som regel med et bedre resultat enn du selv kan oppnå, einstellungen allerdings jederzeit ändern. Godkjente filtyper: jpg, og laster opp denne. Sie können die Cookie, du bør ikke bruke egne utskrifter på dyrere klær, så vil det kanskje være verdt investeringen i utstyr og tid.

Versorgungssicherheit und Effizienz für die industrielle Beschaffung. Avseth trykk og reklame, Glopvegen 3, 6050 Valderøya. Hva kan du være interessert i? Transfermerker av god kvalitet er viktig for å lykkes Trykke på klær selv: Skal du trykke logoen din på arbeidsklær eller profilklær, og har du lyst til å gjøre dette selv? For de fleste vil det lønne seg å overlate dette til profesjonelle, fordi det da gjøres raskere og som regel med et bedre resultat enn du selv kan oppnå, i alle fall med moderat tidsforbruk.

Har du uansett kapasitet og lyst til å trykke på klær selv, så vil det kanskje være verdt investeringen i utstyr og tid. Det finnes merker for klær som du kan printe ut på din egen printer, men kvaliteten og holdbarheten er langt lavere enn på profesjonelle tranfermerker. Du bør ikke bruke egne utskrifter på dyrere klær, eller på klær som du skal vaske hyppig. Resultatet er ofte svært uforutsigbart, og holdbarheten etter vask er som regel ikke god for slike hurtigløsninger. Det kreves trening og testing, før man finner den riktige kombinasjonen av disse parametrene. Noen materialer tåler varme dårligere enn andre, og da bør temperaturen ned.